BEMUTATKOZÁS

Ossza meg másokkal is:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A www.hatarmente.hu a Magyar Újjászületés Alapítvány kerékpáros oldala. Célunk egy kerékpáros közösségi oldal létrehozása és a kerékpáros turizmus elterjesztése az ország azon részein is, ahol a kerékpár jelenleg csak közlekedési eszköz.
Emiatt indítjuk útjára Határmente Kerékpáros Kedvezménykártyánkat, mely a kedvezményeket tekintve első körben a Dél-Alföld területére fókuszál, és az első 200 igénylő részére ingyenes, belföldre és külföldre is érvényes balesetbiztosítást nyújt a Vienna Life Biztosító jóvoltából.

Amennyiben most készülsz először túrázni, az oldalon hasznos információkat találsz arra vonatkozóan, hogyan tudsz felkészülni egy túrára, mit érdemes és mit szükséges magaddal vinned, mennyire szükséges indulást megelőzően a felkészülés…stb.
Ha kerékpárbarát szolgáltatóvá szeretnél válni, az oldalunkon ehhez is adunk tanácsokat.
Találsz még nálunk kerékpáros térképeket, tippeket a kerékpárvásárláshoz, és egy idén 3. alkalommal induló teljesítménytúra leírását is, melyre szeretettel várunk 🙂

DSC00582
cropped-DSC00528.jpg
2.7_Szenakazlas
DSC00609