CSATLAKOZOM

Csatlakozom

Ossza meg másokkal is:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A Határmente programhoz kerékpárosként és kedvezményt nyújtóként egyaránt csatlakozhat.
Ha kerékpáros kedvezménykártyát igényelne, első lépésként olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket.

A megtekintéséhez kattintson ide.

A kártya igényléséhez küldje el nevét, lakhelyét, születési évét, email címét és telefonszámát a kapcsolat@hatarmente.hu email címre.

A kerékpáros túrák általában olyan időszakokra esnek, amikor a szállások kihasználtsága alacsonyabb, ezért a Magyar Újjászületés alapítvány a kedvezménykártya bevezetésével azt tűzte ki célul, hogy az igénybevevők részére névre szóló, 50%-os kedvezményt nyújt a csatlakozó szálláshelyek díjából a kevésbé kihasznált időszakokra, az éttermek áraiból és a kijelölt kerékpárszervizek díjaiból.

A kedvezményt adói oldalon elsősorban szállásadók, éttermek, kerékpárszervizek, múzeumok, fürdők képviselőjeként érdemes minket megkeresnie a jelentkezési lap kitöltésével.

Örömmel fogadjuk, ha csatlakozik a Határmente Kerékpáros Kedvezménykártya szolgáltatói közé! Használja ki ezt a jó lehetőséget, különös tekintettel arra, hogy ezt most nálunk díj/jutalék fizetése nélkül teheti meg!