FEDEZZÜK FEL A KÖRNYEZŐ VIDÉKET!

FEDEZZÜK FEL A KÖRNYEZŐ VIDÉKET!

Ossza meg másokkal is:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Kerékpáros turizmus: Fedezd fel a környező vidéket!

A kerékpáros turizmus egyfajta utazási élmény, melynek fókuszában a közlekedés legegyszerűbb eszköze, a kerékpár áll.
Környezettudatos és kifinomult módja annak, hogy megismerjünk különböző helyszíneket és akár eldugottabb területeket is.
A kerékpáros turizmus olyan helyszínekre koncentrál, melyek könnyen megközelíthetőek, de élményt is jelentenek a résztvevők számára, legyen szó vidéki környezetről vagy hegyvidékről.

Egy túra természetesen előzetes fizikai felkészülést és bizonyos fokú útvonaltervezést is igényel, de amit a többi típusú utazási móddal szemben itt nyerünk, az megéri az extra erőfeszítéseinket.

A kerékpározás környezetkárosító hatása elhanyagolható, szabadságérzetet ad, így a két keréken történő utazás a legmegfelelőbb módja a városok és a vidék felfedezésének is.

Amit a kerékpáros turista igazából elvár, az nem a pedálozás maga, hanem az élmény, hogy lenyűgözze a természet, az utazás során megtapasztalt ízek, a titok és a felfedezés, hogy egyedül is megtalálhatják saját útjukat, saját céljaikat a világban. Ne állítsa meg őket semmi, folytatódjon a történet, és legyen az minél érdekesebb és színesebb.