KEDVEZMÉNYKÁRTYA

KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Ossza meg másokkal is:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Alapítványunk évek óta foglakozik a kerékpáros túrák szervezésével és lebonyolításával. A kerékpározók egyre nagyobb számban indulnak útra egy vagy több napra, hogy bejárják a környező városokat. Szívesen szállnak meg olyan településeken, ahol egy helyen találják meg a szállást, az étkezést és a különböző szolgáltatások lehetőségét.

A kerékpáros túrák általában olyan időszakokra esnek, amikor a szállások kihasználtsága alacsonyabb, ezért a kedvezménykártya lényege, hogy az igénybevevők részére névre szóló kedvezményt nyújt a csatlakozó szálláshelyek díjából a kevésbé kihasznált időszakokra, az éttermek áraiból és a kijelölt kerékpárszervizek díjaiból.

Az Igénybevevő az Alapítvány Partnereinél a Kártya bemutatásával termékek vásárlása és szolgáltatások igénybe vétele során a Partnerek által meghatározott kedvezményekre jogosult. A Partnerek felsorolását és az aktuális kedvezmények mértékét az Elfogadó helyek listája oldalon lehet megtekinteni.

Érdekel! Meg szeretném igényelni az ingyenes kártyámat!