HOGYAN KEZDJEM EL?

Hogyan kezdjem el?

Ossza meg másokkal is:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Hogyan lehetsz kerékpáros turista? Változtasd meg a látásmódodat! Ahhoz, hogy tudd, hogy mire kell felkészülnie egy kerékpáros turistának, csak el kell kezdened biciklizni. Próbálj meg kerékpározni egyet a környéken, rövid távon. Aztán próbálj meg elkerékpározni egy közeli városba, látogasd meg a helyi nevezetességeket, ugorj be a helyi kisboltba, éjszakázz egy ottani szállláson, ha elég nyitott vagy, beszélgess a helyiekkel. Aztán gondold végig hogy érezted magad, voltak-e akadályok, melyeket a túra során le kellett küzdeni, és azokra hogyan lehet legközelebb felkészülni.
Célunk a kedvezményrendszer beindításával és a honlapunkkal az, hogy inspiráljunk a kerékpáros túzázásra a környező településeken és az ország távolabbi részeire is. Hogy megmutatssuk, hogyan lehet a kerékpározás napokon kersztül kényelmes, attól függeltenül, hogy sok időt töltünk kinn az utakon, és hogyan szerezhetsz a sportolás mellett élményeket, tapasztalatokat is.