TÁMOGATOM

TÁMOGATOM

Ossza meg másokkal is:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

A Határmente program támogatására többféle lehetőség létezik.
Magánszemélyként a legegyszerűbb mód, ha adóbevalláskor az adó 1%-ról történő rendelkezéskor a kedvezményezett adószámához a 18136940-1-04 számot írja be. Ez a megoldás Önnek nem kerül semmibe, és minden évben néhány ezer Ft-tal máris hozzájárult a kerékpáros turizmus fejlődéséhez!
A nyilatkozatot minden év május 20-ig   az adóbevallási csomagjában, vagy ha azt már leadta, postai borítékba téve kell eljuttatnia az adóhatósághoz. A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot el kell látnia nevével, címével és adóazonosító jelével, illetve a hátoldalon alá kell írnia a leragasztáson átnyúlóan.
Ha Ön cégvezető vagy döntéshozó egy vállalkozásnál, érdemes elgondolkodnia azon, megéri-e minden évben egy bizonyos távon rendezett teljesítménytúra névadó szponzorává válni. A túrák megszervezését és lebonyolítását az Ön vállalkozására szabott feltételekkel vállaljuk. Ha érdekli a lehetőség, írjon nekünk a kapcsolat@magyarujjaszuletes.hu címre, és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben lehetősége van saját anyagi forrásból is támogatni programunkat, a 10102244-04015600-01003000 számlaszámunkra közvetlenül utalhat akár 500 Ft-ot is. Ebben az esetben a megjegyzés rovatba egyértelmű utalást írjon, pl. “Határmente támogatás”, így garantáljuk, hogy a felajánlott összeget a kerékpáros turizmus fellendítésére használjuk fel.
Ha Ön egyik lehetőséggel sem kíván élni, azzal is támogathat minket, ha részt vesz ingyenes túráinkon, vagy akár csak kerékpárjával elindul felfedezni lakóhelye környezetét.